(Junior) teamleiderTomato Masters is een tomatenkwekerij met 16ha serre. Van deze oppervlakte is er 10.6ha onbelicht en 5.65ha belicht, zo kan er het jaar rond tomaten geteeld worden.

Tomato Masters is een groeiend bedrijf dat steeds opzoek is naar nieuwe uitdagingen en continue verbetering. Zo zijn we de eerste in België en Nederland met LED-Toplight van Plessey en hebben we als eerste en enige een contract bij de Carrefour onder een specifiek KKC-label. Tomato Masters tracht ook zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen, zowel in de arbeid als in de teelt en zoekt ook daar steeds vernieuwing.

Om het bedrijf goed te laten draaien, is er een leidinggevend team van zeven bedrijfsleiders met elk hun eigen taak. Er zijn een dertigtal vaste arbeiders en een vijftigtal seizoenarbeiders in dienst.

(Junior) teamleider

Functie-omschrijving

Tomato Masters bestaat uit drie serre-afdelingen van elk ongeveer vijf hectare. Als teamleider neem jij de leiding over één volledige serre-afdeling.

Je bent verantwoordelijk voor een gedreven team van 30 arbeiders, de controle van het werk en de normen. Je verzorgt de planning en uitvoering en stuurt daarbij op kwaliteit en rendement.

Je zorgt ervoor dat iedereen met plezier aan het werk is en dat de werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd.

Je zit geregeld samen met de andere teamleiders om een sluitende arbeidsplanning op te maken.

Jouw profiel

Je bent leergierig, organisatorisch sterk en je kan probleemoplossend denken. Je hebt leidinggevende capaciteiten, bent besluitvaardig en neemt initiatief.

Je kan zelfstandig werken maar je kan ook goed samenwerken met je collega’s. Communiceren en overleggen is voor jou geen probleem. Je gaat flexibel om met veranderingen op de werkvloer.

Daarnaast ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Uiteraard is ervaring in een leidinggevende rol binnen de glastuinbouw prachtig, maar ook voor een starter met de juiste talenten hebben wij mogelijkheden.

Spreekt de vacature je aan, maar beschik je nog niet over de juiste kennis, ook dan nodigen we je uit om te reageren. Als je leergierig bent en bereid bent om je te ontwikkelen dan willen we je graag intern opleiden.

Ons aanbod

Wij bieden jou een voltijdse job aan als teamleider, met een passend salaris. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Je krijgt een job met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Geen enkele werkdag zal dezelfde zijn.

Solliciteren?

Heb je ambitie voor deze job?
Stuur een mail met jouw CV naar tom@tomatomasters.be.
Interimkantoren en derde partijen

Deze vacature is enkel beschikbaar via Tomato Masters en de sollicitatie verloopt rechtstreeks met de verantwoordelijken van Tomato Masters.
Deze vacature is niet beschikbaar via een derde partij en mag dus niet worden overgenomen door interimkantoren. Wij willen aan deze partijen dan ook benadrukken dat het geen zin heeft om ons hierover te contacteren.