Vacature:
Human Resources en administratieTomato Masters is een tomatenkwekerij met 16ha serre. Van deze oppervlakte is er 10.6ha onbelicht en 5.65ha belicht, zo kan er het jaar rond tomaten geteeld worden.

Tomato Masters is een groeiend bedrijf dat steeds opzoek is naar nieuwe uitdagingen en continue verbetering. Zo zijn we de eerste in België en Nederland met LED-Toplight van Plessey en hebben we als eerste en enige een contract bij de Carrefour onder een specifiek KKC-label. Tomato Masters tracht ook zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen, zowel in de arbeid als in de teelt en zoekt ook daar steeds vernieuwing.

Om het bedrijf goed te laten draaien, is er een leidinggevend team van zeven bedrijfsleiders met elk hun eigen taak. Er zijn een dertigtal vaste arbeiders en een vijftigtal seizoenarbeiders in dienst.

Medewerker Human Resources en algemene administratie

Functie-omschrijving

In de eerste plaats ben jij verantwoordelijk voor het zoeken en aanwerven van arbeiders. Je bent hun eerste contact in het bedrijf, geeft ze een opstart-uitleg en eenmaal hun contract verlopen is, rond je hun werkperiode af. Daarnaast doe je de loonverwerking, verzorg je de Facebook en de website en help je de medewerkers met hun administratieve vragen.

Jouw profiel

Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Kan je Spaans, Roemeens of andere talen, dan is dat een pluspunt.

  • Je kan met een computer werken. (Excel, word…)
  • Je kan goed met mensen omgaan.
  • Je kan gestructureerd, nauwkeurig en zelfstandig werken.
  • Je kan probleemoplossend denken. Je hebt zin voor initiatief.
  • Je kan goed samenwerken met je collega’s.
  • Vlot communiceren en overleggen met de leidinggevenden is voor jou geen probleem.
  • Je gaat flexibel om met veranderingen op de werkvloer.

Ons aanbod

Wij bieden jou een fulltime job aan als Human Resources medewerker en algemene administratief bediende. Je krijgt een marktconforme verloning.
Je komt terecht in een jong en dynamisch team.

Solliciteren?

Stuur een mail met jouw CV naar tom@tomatomasters.be.
Interimkantoren en derde partijen

Deze vacature is enkel beschikbaar via Tomato Masters en de sollicitatie verloopt rechtstreeks met de verantwoordelijken van Tomato Masters.
Deze vacature is niet beschikbaar via een derde partij en mag dus niet worden overgenomen door interimkantoren. Wij willen aan deze partijen dan ook benadrukken dat het geen zin heeft om ons hierover te contacteren.