Vacture: bedrijfsleiderTomato Masters is een tomatenkwekerij met 16ha serre. Van deze oppervlakte is er 10.6ha onbelicht en 5.65ha belicht, zo kan er het jaar rond tomaten geteeld worden.

Tomato Masters is een groeiend bedrijf dat steeds opzoek is naar nieuwe uitdagingen en continue verbetering. Zo zijn we de eerste in België en Nederland met LED-Toplight van Plessey en hebben we als eerste en enige een contract bij de Carrefour onder een specifiek KKC-label. Tomato Masters tracht ook zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen, zowel in de arbeid als in de teelt en zoekt ook daar steeds vernieuwing.

Om het bedrijf goed te laten draaien, is er een leidinggevend team van zeven bedrijfsleiders met elk hun eigen taak. Er zijn een dertigtal vaste arbeiders en een vijftigtal seizoenarbeiders in dienst.

Bedrijfsleider: biologieverantwoordelijke

Functie-omschrijving

Tomato Masters is op zoek naar een tweede biologieverantwoordelijke. Het is een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandig werk. Jouw hoofdtaak bestaat uit het opsporen van plagen en schadelijke insecten, registratie bijhouden, een geschikte strategie uitdenken en het uitzetten van de biologische bestrijders.

Jouw profiel

Je hebt een bachelor of master denkniveau. Je bent geïnteresseerd in de tomatenteelt en je kan probleemoplossend denken. Je bent leergierig, organisatorisch sterk, werkt zeer nauwkeurig en je hebt zin voor initiatief. Je kan zelfstandig werken maar je kan ook goed samenwerken met je collega’s. Communiceren en overleggen is voor jou geen probleem. Je gaat flexibel om met veranderingen op de werkvloer.

Ons aanbod

Wij bieden jou een fulltime job aan als bedrijfsleider, met marktconforme verloning. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Je krijgt een job met veel afwisseling, een mix van fysiek werk, leidinggevend werk en administratief werk. Geen enkele werkdag zal dezelfde zijn.

Je start met een plukkaart van drie maand. Na deze periode krijg je een vast contract van onbepaalde duur.

Solliciteren?

Stuur een mail met jouw CV naar alisa@tomatomasters.be.
Interimkantoren en derde partijen

Deze vacature is enkel beschikbaar via Tomato Masters en de sollicitatie verloopt rechtstreeks met de verantwoordelijken van Tomato Masters.
Deze vacature is niet beschikbaar via een derde partij en mag dus niet worden overgenomen door interimkantoren. Wij willen aan deze partijen dan ook benadrukken dat het geen zin heeft om ons hierover te contacteren.