Vacture: arbeiderTomato Masters is een tomatenkwekerij met 16ha serre. Van deze oppervlakte is er 10.6ha onbelicht en 5.65ha belicht, zo kan er het jaar rond tomaten geteeld worden.

Tomato Masters is een groeiend bedrijf dat steeds opzoek is naar nieuwe uitdagingen en continue verbetering. Zo zijn we de eerste in Belgiƫ en Nederland met LED-Toplight van Plessey en hebben we als eerste en enige een contract bij de Carrefour onder een specifiek KKC-label. Tomato Masters tracht ook zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen, zowel in de arbeid als in de teelt en zoekt ook daar steeds vernieuwing.

Om het bedrijf goed te laten draaien, is er een leidinggevend team van zeven bedrijfsleiders met elk hun eigen taak. Er zijn een dertigtal vaste arbeiders en een vijftigtal seizoenarbeiders in dienst.

Arbeider

Functie-omschrijving

Jouw job bestaat uit het tijdig opsporen van plagen en schadelijke insecten en het inzetten van biologische bestrijders.

Je rijdt op een gewaskar door de planten en kijkt of er plaaginsecten aanwezig zijn. Je kent en herkent de plagen en hun schadebeeld al van in een vroeg stadium. Daarnaast help je ook met registratie.

Wanneer je een plaag vaststelt, kan de bedrijfsleider beslissen om in te grijpen. Dan is het jouw taak om de biologische bestrijders in te zetten.

Jouw profiel

Je bent nauwkeurig en kan zelfstandig werken.

Ons aanbod

Je start met een plukkaart van drie maand. Na deze periode krijg je een tijdelijk contract. Bij een positieve evaluatie kom je in aanmerking voor een vast contract met onbepaalde duur.

Je krijgt een voltijdse job met marktconforme verloning en komt terecht in een jong en dynamisch team.

Solliciteren?

Stuur een mail met jouw CV naar alisa@tomatomasters.be.
Interimkantoren en derde partijen

Deze vacature is enkel beschikbaar via Tomato Masters en de sollicitatie verloopt rechtstreeks met de verantwoordelijken van Tomato Masters.
Deze vacature is niet beschikbaar via een derde partij en mag dus niet worden overgenomen door interimkantoren. Wij willen aan deze partijen dan ook benadrukken dat het geen zin heeft om ons hierover te contacteren.