NieuwsWe have a winner!

Maar liefst 205 mensen namen deel aan de wedstrijd om de ballonvaart te winnen. Het juiste aantal was 29,4 miljoen KG aardbeien. Er waren in totaal 10 mensen die dit juist hadden, maar er kan slechts één de winnaar zijn. Nogmaals proficiat en veel plezier An!

Kijk ook eens op facebook


Dag van de Landbouw 2019

Op 15 september wil Dag van de Landbouw iedereen de kans geven om een kijkje te nemen achter de schermen van de hedendaagse land- en tuinbouw. Zo kan je je een beeld vormen van de verschillende productieprocessen, de manier van leven en de nieuwste technieken. Kinderen kunnen genieten van een leerrijke uitstap met rondleidingen en animatie op kindermaat.

Breng ons een bezoek
Over Dag van de Landbouw


Voedsel kweken zonder water te verbruiken

Tomaten en vis kweken zonder water te verbruiken. In Kruishoutem bewijzen ze dat het mogelijk is. Tomato Masters werkt nauw samen met Aqua4C en het resultaat is een innovatief circulair systeem dat sinds 1 oktober in dienst is genomen.

Lees het volledige artikel


Carrefour kiest Tomato Masters

Carrefour België stelt veel in het werk om de Belgische producenten te ondersteunen. De samenwerking met het bedrijf Tomato Masters uit Deinze is hier een voorbeeld van. Na 3 jaar wordt de samenwerking kracht bijgezet door de ontwikkeling van de KKC Trostomaat*.

Lees het volledige artikel

* liggen opnieuw in je winkel vanaf half april.


Unieke samenwerking met viskwekerij

Tomato Masters is een unieke samenwerking aangegaan met een viskwekerij. Tomato Masters levert elektriciteit en warmte aan de kwekerij en krijgt als wederdienst het water van de vissen. Dit water, vol nutriënten, gebruiken we als voedingswater voor onze tomaten. Zo besparen wij op meststoffen, wat zowel ons als het milieu ten goede komt. Een unieke samenwerking in Europa!

www.omegabaars.be

Lees het volledige artikel